home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Szeretettel a könyvtárnak!
2015.02.09.
LXX. évf. 5. szám

Hatnapos könyvajándékozási akció a szabadkai Városi Könyvtárban

A szabadkai Városi Könyvtár immár 125 éve ad könyvet a szabadkai olvasók kezébe. Február 14-én intézményünk is csatlakozik a Nemzetközi Könyvajándokozó Naphoz, amelyet első ízben rendeznek meg városunkban. Az akció önkéntes, a város lakói 2015. február 9-e és 2015. február 14-e között ajándékozhatnak könyvet a 125 éves könyvtárnak, a város legrégebbi kulturális intézményének.

A könyvtár gyermekosztályán hat napon keresztül munkanapokon 07.30 – 19.30 óra között; szombaton 7.30 –13.00 óra között adhatják át használt vagy új, kedvenc, olvasott, másoknak is ajánlott könyveiket, amelyeket mások is szívesen olvasnak majd.

Az ajándékozók így hozzájárulhatnak a tudás és a kultúra terjedéséhez, a szórakoztatáshoz, amit a Szabadkai Városi Könyvtár immár 125 éve tesz. Ennyi ideje áll fenn az intézmény, szolgálja a kultúrát, a tudást, a szórakozást.

Az ajándékozóknak járó jelképes köszönet jelentéktelen ahhoz képest, amelyet az ajándékba hozott könyvek jelentenek majd valakinek.

Szeretettel várjuk Önöket, és köszönjük az ajándékkönyveket!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..