home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Szanádon végigsöpört a forgószél
2004.12.01.
LIX. évf. 48. szám
Szanádon végigsöpört a forgószél

Gergely József fotójaAz évnek ebben a szakában szokatlan, villámlással és égzengéssel kísért ítéletidő tombolt nemrégiben Vajdaság több területén. Szanád egy részén pusztító forgószél, valóságos tornádó söpört végig. Röpke néhány perc alatt több tucat ház tetejéről sodorta le a cserepeket,...

Gergely József fotója

Az évnek ebben a szakában szokatlan, villámlással és égzengéssel kísért ítéletidő tombolt nemrégiben Vajdaság több területén. Szanád egy részén pusztító forgószél, valóságos tornádó söpört végig. Röpke néhány perc alatt több tucat ház tetejéről sodorta le a cserepeket, tövestől csavart ki fákat, fóliasátrakat tett egyenlővé a földdel. A kár több tízezer euróra tehető. A csókai önkormányzat kárfelbecslő bizottsága minden megrongálódott házat és melléképületet, számba vett, jegyzőkönyvezte és dokumentálta a károkat. A mintegy két tucat sérült ház tulajdonosa a háztetők ideiglenes befedésére nejlonfóliát kapott a községtől. A további kártalanításról, a segélylehetőségekről ezután fogják értesíteni az érintett szanádi polgárokat.
(-)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..