home 2023. december 05., Vilma napja
Online előfizetés
Szabadkai fölény sportmászásban
Tóth Tibor
2017.10.05.
LXXII. évf. 40. szám
Szabadkai fölény sportmászásban

Kiválóan szerepeltek a Spartacus Hegymászóklub sportmászó szakosztályának tagjai Pancsován, a sportmászó országos bajnokság 4. fordulóján, ahol nehézségi és gyorsasági válfajban mérettettek meg a versenyzők.

Bognár Nóra ezúttal is hozta a formáját, és saját korosztályában, valamint a felnőttek mezőnyében is két-két aranyérmet nyert.

Sergej Žeželj saját korosztályában nehézségi és gyorsasági kategóriában is az első helyen végzett, Maksim Purlija nehézségiben 1., gyorsaságiban 2. lett, Csizmadia Dániel pedig nehézségiben ezüstöt, gyorsaságiban bronzot érdemelt ki.

Damjan Rapić mérlege két harmadik hely, Milan Petrić 4. és 5., Viktor Prčić pedig 4. és 6. helyen fejezte a versenyt.

A lányok közül Sara Pirnat a felnőttek között nehézségiben a 2., gyorsaságiban a 3. helyet szerezte meg, Beszédes Zsaklina szintén egy ezüstöt és egy bronzot nyert, Stella Latoš két 3. helyet szerzett, Fábri Maja pedig saját korcsoportjában két negyedik helyet mondhat magáénak, míg a felnőttek között nehézségi kategóriában a 3., gyorsaságiban pedig a 4. helyet szerezte meg.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..