home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Svédország–Dél-Korea 1:0 (0:0)
Tóth Tibor
2018.06.18.
LXXIII. évf. 24. szám
Svédország–Dél-Korea 1:0 (0:0)

F csoport, 1. forduló

Nyizsnyij Novgorod, Nyizsnij Novgorod Aréna, vezette: Aguilar (salvadori).

Gólszerző: Granqvist (11-esből) a 65. percben.

Svédország: Olsen – Lustig, P. Jansson, Granqvist, Augustinsson – Claesson, Seb. Larsson (G. Svensson), Ekdal (Hiljemark), Forsberg – Berg, Toivonen (Thelin).

Dél-Korea: Cso Hjun Vu – Li Jong, Dzsang Hjun Szu, Kim Jung Gvon, Pak Dzsu Ho (Kin Min Vu) – Li Dzse Szung, Ki Szung Jung, Ku Dzsa Csol (Li Szung Vu) – Hvang Hi Csan, Kim Sin Vuk (Dzsung Vu Jung), Szon Hung Min.

Könnyen felejthető mérkőzésen zsebelték be a három pontot a svédek, az első és az utolsó tíz percben focizó ázsiai válogatott ellen.

A néhány helyzetet kidolgozó svédek a 65. percben, videózás után tizenegyeshez jutottak, a jogosan megítélt büntetőből pedig Granqvist megszerezte csapatának a győztesgólt.

Az F csoportot Mexikó és Svédország vezeti 3-3 ponttal, Németország és Dél-Korea pont nélkül áll. Ez azt jelenti, hogy a következő mérkőzésen a világbajnoki címvédő német válogatott az életben maradásért lép pályára Svédország ellen: ha ugyanis Mexikó legyőzi Dél-Koreát, Svédország pedig Németországot, akkor a világbajnoki címvédő már két forduló után kiesik a világbajnokságról.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..