home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Spartacus–Crvena zvezda 2:3 (1:1)
Tóth Tibor
2019.08.18.
LXXIV. évf. 33. szám
Spartacus–Crvena zvezda 2:3 (1:1)

Labdarúgás, Szuperliga

Szabadka: Spartacus–Crvena zvezda 2:3 (1:1)

Városi stadion, 6000 néző, vezette: Simović (Szeghegy)

Góllövők: Tufegdžić a 7., Dunđerski a 80., illetve Vulić a 38., Simić a 49., Mendes a 85. percben.

Spartacus: Ostojić, Jočić, Tekijaški, Šormaz, Milošević (Ivančević), Denković, Dunđerski, Tufegdžić, Marčić, Otašević, Mladenović (Gojkov).

Crvena zvezda: Borjan, Gajić, Pankov, Vulić, Mendes, Milunović, Petrović (Ivanić), Simić, Rodić (Jander), Jevtović, Krstović (Vukanović).


A szerző felvételei

Nagy küzdelemre késztette a Spartacus a favorit, ám a BL-selejtező miatt jócskán tartalékos összeállításban pályára lépő piros-fehéreket. Alighogy útjára indult a labda, azonnal a vendégek kerültek ziccerbe, de Rodić lövését bravúrral védte lábbal Ostojić. Az első szabadkai támadásból azonnal gól született, amikor Tufegdžić tört be a Zvezda tizenhatosába, kiváló testcsellel kibillentette egyensúlyából a védőjét, és a balra mozduló Borjan mellett a jobb alsó sarokba lőtt.

A hazai öröm a 38. percig tartott, ekkor Vulić tizenhat méterről lövésre szánta magát, a labda pedig a hazai kapu jobb alsó sarkában kötött ki. A második félidő elején gyors támadást vezettek a fővárosiak, a labda a jobb oldalról Simić elé került, ő pedig közelről védhetetlenül lőtt Ostojić kapujába. A kapott gól nem szegte kedvét a Spartacusnak, és a 60. percben előbb Šormaz kiváló ütemben ugrott ki, de lövését az utolsó pillanatban Pankov blokkolta. Nyolc perccel később Borjan óriási bravúrral őrizte meg saját hálóját, amikor egy jobb oldali szöglet után Tekijaški léc alá tartó fejesét hárította a Koppenhágában a dánokat őrületbe kergető hálóőr. Két perccel később Tufegdžić labdája centiméterekkel ment el keresztbe a belgrádi kapufa mellett, a 80. percben pedig már a szerencse sem mentette meg a belgrádiakat a góltól, amikor a fiatal Dunđerski mintegy huszonkét méterről lőtt labdája, Borjan és a kapufa érintésével került a Zvezda kapujába.

A vendégek mindent egy lapra tettek a győztesgól megszerzéséért, ami a 85. percben sikerült is nekik, amikor egy jobb oldali támadást után a berobbanó Mendes védhetetlenül fejelt a szabadkai kapuba. Két perccel a lefújás előtt egy baloldali beadást követően Jander a gólvonal előtt fejelte ki a labdát a mezőnybe, megőrizve csapata egygólos előnyét.


Még több kép!▼

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..