home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Rács mögött és fának ütközve
(Tha)
2010.01.06.
LXV. évf. 1. szám
Rács mögött és fának ütközve

Ilyenkor nem számít, ki melyik párthoz tartozik. - Barát István fotójaNemrégiben terepmotoros versenyt és roncsderbit szerveztek a Bogaras és Tornyos között lévő Híresring nevű helyszínen. Ez volt az a rendezvény, ahol a látogatók nem az elfogyasztott forralt bor hatására láttak több Mikulá...

Ilyenkor nem számít, ki melyik párthoz tartozik. - Barát István fotója

Nemrégiben terepmotoros versenyt és roncsderbit szerveztek a Bogaras és Tornyos között lévő Híresring nevű helyszínen. Ez volt az a rendezvény, ahol a látogatók nem az elfogyasztott forralt bor hatására láttak több Mikulást, hiszen valóban jó néhány piros jelmezes egyén kószált a tömegben.
Az esemény nagy érdeklődésre számot tartó futama az volt, amelyben politikusok ültek be a roncsautókba. A küzdelmet Juhász Attila tartományi művelődési segédtitkár nyerte meg, második lett Varga László, szerbiai parlamenti képviselő, harmadik Guszton András, Temerin polgármestere. A vetélkedésben részt vett még Bábi Attila topolyai és Pék Zoltán zentai polgármester, valamint Csíkos János tartományi sport- és ifjúsági titkárhelyettes.
A fotókat azért hagytuk meg szilveszteri számunkba, mert ilyenkor már mindenki az év legbolondabb éjszakájára készül, és nem veszi zokon a viccelődést. Mi a helyszínen nagyon jól szórakoztunk, remélem, Önöknek is tetszenek a képek! Boldog új évet kívánunk mindenkinek!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..