Páva-döntő szombaton, április 19-én: Szurkoljunk a Cirkalomnak!

Páva-döntő szombaton, április 19-én: Szurkoljunk a Cirkalomnak!

A Fölszállott a páva döntőjét nem a megszokott időpontban láthatják, hanem 20.25-kor az M1, a Duna Televízió és a Duna World műsorán.

Az MTVA és a Hagyományok Háza közös tehetségkutató műsorának döntőjére április 19-én, szombaton kerül sor. 2014-ben mind a négy kategória győztesét az OTP Bank jutalmazza 2-2 millió forinttal, a közönségdíjas produkciót pedig az MTVA további kettő millióval. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma felajánlott 2-2 millió forintot egy határon túli és egy hazai kisebbségi produkciónak. Az OTP Bank emellett összességében további 2 millió forinttal jutalmazza a 2014-es évad legkiemelkedőbb produkcióit.

Szurkoljunk a topolyai Cirkalom Táncegyüttesnek, amely a Vajdaságot képviseli a szombat esti döntőben! És... szavazzunk!

A Cirkalom Táncegyüttes Mátyusföldi és Al-dunai székely táncát már láthattuk, de a doroszlói mulatság előadásuk még csak most következik! Zsuráfszky Zoltánnak a szívét dobogtatta meg a Cirkalom nyitottsága, Sebestyén Mártát pedig népviseletük varázsolta el. Olyanok mint a jó bor, ahogy múlik az idő, úgy érnek és testesednek – mondta Mihályi Gábor felkészítő mester csapatáról Diószegi László. Ezen az együttes tagjai cseppet sem sértődtek meg, hiszen egyrészt a jó bort is szeretik, másrészt úgy gondolják, hogy egy kis pocak csak még autentikusabbá teszi az előadást.

A döntőbe (április 19.) bejutott 10 produkcióból a nézők mind a 10 produkcióra szavazhatnak és a legtöbb szavazatot kapott produkció lesz a közönségdíjas, aki az MTVA által felajánlott 2.000.000.-Ft azaz kettőmillió Forint díjat kapja.
Szavazzunk a Cirkalom Táncegyüttesre!

További részletek a www.mediaklikk.hu/pava oldalon, ahol az élő adás után rögtön be is kapcsolódhatnak a Páva online táncházának forgatagába, bepillanthatnak a kulisszatitkokba. Nem utolsó sorban pedig jobban megismerhetik a fellépőket – akiknek üzenhetnek is a műsor hivatalos Facebook oldalán (www.facebook.com/folszallottapava).

(Fotó: MTVA - Nagy Zoltán)

 

 

 

 

Címkék: Cirkalom

Képgaléria

Cikkünk további képei

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Mozaik rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!

E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

Páva-döntő szombaton, április 19-én: Szurkoljunk a Cirkalomnak!
Interjú
  • GAZSÓ Orsolya
  • 2014.04.09.
  • LXIX. évfolyam 15. szám
Facebook

Támogatóink