home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Pályázat magyarországi ösztöndíjas felsőoktatási előkészítő képzésre
(—)
2013.07.17.
LXVIII. évf. 29. szám
Pályázat magyarországi ösztöndíjas felsőoktatási előkészítő képzésre

A Balassi Intézet és az Emberi Erőforrások Minisztériuma pályázatot hirdet a Balassi Intézet magyarországi felsőoktatási előkészítő képzésében történő ösztöndíjas képzésre a 2013/2014-es tanévben.

Felhívjuk a pályázók figyelmét, hogy a Balassi Intézet felsőoktatási előkészítő képzése a 2013/2014-es tanévben a 2014. évi tavaszi érettségi időszak emelt szintű érettségi vizsgáira készíti fel a hallgatóit. A hallgatók saját hozott és a magyarországi érettségin szerzett pontjaikkal vesznek részt a 2014. évi felvételi eljárásban.

Kérjük, hogy figyelmesen olvassák el a pályázati felhívást, és pontosan töltsék ki a pályázati adatlapot.

A pályázatok beadhatók:
2013. július 22-étől augusztus 12-éig, helyi idő szerint 16.00 óráig.
Szabadka, CMH Iroda, Ptuj u. 1.
Tel: 024/670-031

A pályázat további feltételeit, valamint az egyéb tudnivalókat a pályázati felhívás teljes szövege tartalmazza, mely a www.kormany.hu, a www.martonaron.hu és a www.balassi-intezet.hu honlapokon, valamint a CMH Iroda honlapján — www.cmh.org.rs — is hozzáférhető.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..