home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Padinai sikerek a munkássportjátékok dobogósainak községi rangadóján
Martinek Imre
2018.04.30.
LXXIII. évf. 17. szám
Padinai sikerek a munkássportjátékok dobogósainak községi rangadóján

Április 29-én tartották meg Nagylajosfalván (Padina) az antalfalvi község településein lezajlott idei téli munkássportjátékok legügyesebbeknek bizonyuló tekecsapatainak finális megméredzkedését.

A tornán, melynek házigazdája ezúttal az 1966-ban alapított helyi Dolina Tekeklub volt, négy település tizenegy amatőr tekecsapata vetélkedett. Nagylajosfalváról, azaz Padináról a Crno beli (297 ütött fa), a Skubi dubi (260 ütött fa), a PK Ljavroš (332 ütött fa – első helyezés) és az Ultras – Kolor Plus (318 ütött fa – harmadik helyezés); Antalfalváról, azaz Kovačicáról az Elkor (251 ütött fa) és az Okno (260 ütött fa); Pancsováról a Dream Team (320 ütött fa – második helyezés) és a Pančevački luzeri (292 ütött fa), Torontálvásárhelyről pedig a Jánosok (301 ütött fa) és a Torontál (286 ütött fa) vett részt.

A torna legkiemelkedőbb egyéni eredményt felmutató versenyzője 72 ütött fával Havela Jano, a bajnok PK Ljavroš játékosa volt. A szervezők továbbá a legfitalabb részvevőt is díjazták. Ebben a korcsoportban a vonatkozó különdíjat Tandi Krisztián, a torontálvásárhelyi Torontál amatőr tekecsapat tizennégy éves játékosa vehette át.

Írta és fényképezte: Martinek Imre

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..