home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Összegező körséta
2008.12.24.
LXIII. évf. 52. szám
Összegező körséta

Kishegyes község önkormányzatának meghívására Bácsfeketehegyre látogatott Pásztor István, a VMSZ elnöke, Kern Imre, a Tartományi Nagyberuházási Alap igazgatóhelyettese, Dobai János tartományi mezőgazdasági titkárhelyettes és dr. Tomislav Branković köztársasági vallásügyi főtanácsos. Do...

Kishegyes község önkormányzatának meghívására Bácsfeketehegyre látogatott Pásztor István, a VMSZ elnöke, Kern Imre, a Tartományi Nagyberuházási Alap igazgatóhelyettese, Dobai János tartományi mezőgazdasági titkárhelyettes és dr. Tomislav Branković köztársasági vallásügyi főtanácsos. Dolinszky Árpád evangélikus püspök, Csóré Róbert kishegyesi polgármester, Pál Károly, a kishegyesi képviselő-testület elnöke, valamint Juhász Bálint, a VMSZ alelnöke kíséretében először megtekintették a felújított evangélikus templomot, melynek befejezését 2009-ben tervezik, amennyiben a megígért pénzt megkapják az illetékes köztársasági minisztériumtól.
A tartományi és a helyi vezetőség ezután ellátogatott Obrad Tomašević bácsfeketehegyi magánvállalkozó újonnan felépített üzemébe, ahol több más cégtulajdonossal arról megbeszélgettek, hol és miképp tudna pénzsegéllyel támogatni a tartomány, illetve a TNA egy-egy tervbe vett beruházási programot. A megbeszélésen, a házigazdán kívül, jelen volt Perlaki Lajos és Nik Tomrecaj bácsfeketehegyi, Tumbász Tibor kishegyesi magánvállalkozó, továbbá Rind Kelemen Kornélia, a Községi Idegenforgalmi Szervezet és Molnár Zita, a Small Steps ipari zóna igazgatója, valamint Hallgató Imre, a topolyai DTD Krivaja vízgazdálkodási közösség igazgatója.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..