home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Összefogással a megmaradásrét
g
2008.04.23.
LXIII. évf. 17. szám
Összefogással a megmaradásrét

Csókán április 17-én este a Művelődési Ház színháztermében lakossági fórum keretében mutatkoztak be a Magyar Koalíció helyi és tartományi képviselőjelöltjei. A lakossági fórumot a Csalogány asszonykórus és a Rákóczi férfikórus fellépése, valamint Oláj Ibolya szavalata vezette be. A polgárokh...

Csókán április 17-én este a Művelődési Ház színháztermében lakossági fórum keretében mutatkoztak be a Magyar Koalíció helyi és tartományi képviselőjelöltjei. A lakossági fórumot a Csalogány asszonykórus és a Rákóczi férfikórus fellépése, valamint Oláj Ibolya szavalata vezette be. A polgárokhoz először a Magyar Koalíció helyhatósági választási listájának vezetője, Balázs Ferenc szólt:
- Csóka község lakosságának legnagyobb problémája a munkanélküliség, a gazdaság rossz állapota. Ennek megoldásáért helyben nem sokat tudunk tenni, de ha a Magyar Koalíció képviselői ott lesznek a tartományi és a köztársasági döntéshozó testületekben, akkor befolyásolni tudjuk sorsunk alakulását. Remélem tehát, hogy községünk magyarsága is megértette az összefogás és az egységes fellépés fontosságát minden szinten - mondta a listavezető Balázs Ferenc.
A lakossági fórumon a Magyar Koalíció jelentőségére politikai és gazdasági szempontokból is rávilágított Dévavári Zotlán, a VMSZ alelnöke, dr. Pál Sándor, a VMDK elnöke, Pásztor Bálint, a VMSZ elnökségi tagja, köztársasági parlamenti képviselő, a Csókához ezer szállal kötődő dr. Korhecz Tamás tartományi jogalkotási közigazgatási és nemzeti kisebbségi titkár, valamint Dudás Károly, a VMSZ elnökségi tagja. A lakossági fórumon jelen volt még Juhász Bálint, a VMSZ alelnöke, Reperger Miklós, a VMSZ csókai községi szervezetének elnöke, Árok József, a községi képviselő-testület elnöke. Ónodi Ibolyka, a VMSZ helyi szervezetének elnöke, tartományi képviselőjelölt felszólalásában a tartományi parlamentben való jelenlét, az első kézből való tájékozódás fontosságát emelte ki, mivelhogy az információ pénzt jelent, fejlesztési forrásokra pedig nagyon nagy szüksége van a legelmaradottabb községek közé tartozó Csókának.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..