Örülj, hogy lány!

Örülj, hogy lány!

Az ultrahangfelvételen kiderült, kedvesed szíve alá egy kislány fészkelte be magát? Egy kicsit csalódott vagy, mert fiút szerettél volna, aki hasonlít rád, aki továbbviszi a családod nevét, esetleg a vállalkozásodat, akit megtaníthatsz mindenre, ami érdekel...

Ne keseregj! Először is adj hálát az égnek, hogy egészséges férfi vagy, és egészséges kisbabát tudtál nemzeni. Ez sajnos nem mindenkinek sikerül. Gondold végig, mennyi boldogságot élsz majd át, amikor látod, ahogyan cseperedik a kislányod. A lányok kedvesek, finomak, illatosak. Vigyáznak a ruháikra, nem kell vad és fárasztó játékokat játszani velük.

Egy csöppet sem fogod bánni, hogy lány, amikor esténként hazaérve boldogan szalad feléd egy rózsaszínű angyal repkedő copfokkal. Arcát a nyakadba fúrja, és nem zavarja az sem, ha a borostás arcod egy kicsit megszurkálja. Ilyenkor elfelejted minden gondodat.

A lányod imádni fog, és hosszú éveken át a legfontosabb férfi leszel az életében — és ne feledd, később is dobogós helyen állsz majd. Hűséges lesz, észre sem veszi, hogy más férfiak is léteznek. A világért sem cserélne le másik apukára.

Örülj, hogy lány, akinek kedvedre fabrikálhatsz babaházat, apró konyhát, pici székeket. Biztos lehetsz benne, hogy még az unokáid is ezzel játszanak majd, hiszen a lányok finoman bánnak a játékaikkal, és féltve őrzik kincseiket.

Örülj, hogy kislányt kaptál, így eggyel több gondoskodó nő lesz körülötted.

Hálás lehetsz a sorsnak, hogy lányod van, aki csendben rajzolgat melletted, miközben szundítanál egy fél órácskát vasárnap délutánonként. Vagy inkább vad birkózásba szeretnél kezdeni teli hassal?

Örülj, hogy lányod született, akinek százszor egyszerűbb vásárolni, hiszen a boltok választéka leginkább a lányoknak kedvez. A polcok roskadoznak a rózsaszínű holmiktól. Nézd csak meg, mennyivel kevesebb kék rucit árulnak, ráadásul az a kevés is csak az üzlet végében kap helyet!

Nem fogod bánni, hogy lányt nemzettél, amikor nagyjából húsz év múlva szebbnél szebb barátnők járkálnak majd hozzátok. Ez kellemesebb látvány, mint a trottyos farmeres kamaszkölykök, nem?! (Az udvarlókkal ne törődj, ők csak a kapuig jöhetnek egyelőre.)

Örülj, hogy lányod van, aki gondosan ápol majd öreg napjaidban, aki a kedvencedet főzi neked, és minden karácsonyra kockás mamusszal lep meg.

Legyél büszke a lányodra és magadra is, hiszen csak a férfiak ötven százalékának sikerül kislányt nemzeniük. Neked sikerült!

Címkék: örüljhogy
Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Baba-mama rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!

E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

Örülj, hogy lány!
Baba-mama
  • (Forrás: anyuci.hu)
  • 2015.01.28.
  • LXX. évfolyam 4. szám
Örülj, hogy lány!
  • (www.presstiz.rs)
  • 2015.01.28.
  • LXX. évfolyam 4. szám
Facebook

Támogatóink