Örül az egész falu

Kedves olvasó,

Alábbi cikkünk weboldalunk előző változatából automatizálva került áthelyezésre, így szövegformázási és megjelenítési hibák előfordulhatnak. Megértésüket köszönjük!

Örül az egész falu

Kálmán Bernadett nagy örömmel fogadta a mosógépetTavaszi tárgysorsjátékunk főnyereménye, a mosógép, amelyet a zentai Phonex magántulajdonban levő, háztartási gépet, klímaberendezést, színes televíziót, házimozi-rendszert, zenevonalat stb. árusító üzlet ajánlott fel - mint már beszámoltunk r...

Kálmán Bernadett nagy örömmel fogadta a mosógépet

Tavaszi tárgysorsjátékunk főnyereménye, a mosógép, amelyet a zentai Phonex magántulajdonban levő, háztartási gépet, klímaberendezést, színes televíziót, házimozi-rendszert, zenevonalat stb. árusító üzlet ajánlott fel - mint már beszámoltunk róla - Tóthfaluba került.
A boldog nyertes, Kálmán Jenő, egyelőre csak telefonon értesült a jó hírről, mivel a jobb kereset reményében meg sem állt Aradig, ahol alkalmi munkát vállalt. Miután februárban leszerelt a katonaságnál, a faluban próbálkozott megélni, de ott csak 50-60 dináros órabért fizetnek. A mosógépet édesanyja, Kálmán Bernadett vette át, aki a helybeli óvodában dolgozik a segédszemélyzet tagjaként. A lánya tavaly ment férjhez, fiával és édesanyjával élnek a Tóth József utca 40-es számú házában. Magunk is meggyőződhettünk róla, hogy a mosógép nagyon jó helyre került, a családnak szüksége van rá. Kálmán Bernadett nevetve mondta, hogy éppen nemrégiben állapította meg a szerelő az édesanyja régi mosógépéről, hogy az már csak egy teknő, amelyet nem érdemes javítgatni. Tervezgették is, hogy ha összejön a rávaló, vesznek egy újat. De a pénz mindig másra kell, most éppen a nyáron esedékes lakodalmakban ajándékra.
Az asszony egyébként teljes joggal vehette át az ajándékot, mert a borítékon ugyan a fia neve állt, de a szelvényeket ő gyűjtötte össze és küldte be a szerkesztőségünk címére. Maga sem tudja, hány éve vesz már részt a Hét Nap különböző nyereményjátékaiban - bevallása szerint egyet sem hagyna ki -, de még sohasem sikerült nyernie. Csak a gyerekek kaptak régebben különböző kisebb ajándékot a Jó Pajtástól. A Hét Napot folyamatosan vásárolják, nemcsak a nyereményjátékokért, Bernadett mindent elolvas benne, az elejétől a végéig, majd továbbadja az édesanyjának és a fiának is. Azt mondja, szívesen olvas, nemcsak újságot, hanem könyveket is, vagy kézimunkázik. A tévét, főleg most, hogy egyedül van, alig kapcsolja be. Elárulja azt is, hogy a Családi Kör szerelmesnovella-pályázatán bekerült a tíz legjobb közé és jutalomként Herkulesfürdőn járt. A kérdésemre, hogy szokott-e írogatni, azt állítja, hogy ebben az esetben inkább az utazás lehetősége csábította, de egyébként szívesen fogalmaz, gyakran segít az ismerős gyerekeknek. Lassan az is kiderült, hogy a Hét Nap és a Családi Kör mellett rendszeresen vásárolja a Kiskegyed című lapot is. A megjegyzésemre, hogy neki három hetilapra is telik, mások viszont arra panaszkodnak, hogy a szűkös családi kasszából nem jut újságra, tréfásan azt válaszolja, hogy nem dohányzik, nem iszik, neki ez a szenvedélye.
Mivel a kis közösségben gyorsan terjednek a hírek, Kálmán Bernadett és családja szerencséjének az egész falu örül. Mi pedig további jó játékot és kellemes időtöltést kívánunk a Hét Nap mellett. Esetleg ajánlhatja másoknak is, hogy vegyék meg hetilapunkat.

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Körkép rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!

E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

Facebook

Támogatóink