home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Országos bajnoki cím 400 méteren
(T. T.)
2013.07.03.
LXVIII. évf. 27. szám
Országos bajnoki cím 400 méteren

A Spartacus atlétája, Luna Vodana Jović 400 méteren aranyérmet nyert Szávaszentdemeteren...

A Spartacus atlétája, Luna Vodana Jović 400 méteren aranyérmet nyert Szávaszentdemeteren, a fiatalabb juniorok országos bajnokságán, s egyúttal 58,85 másodperces idejével teljesítette azt a szintet, amellyel eljuthat az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválra. Jovana Ilić egyéni csúcsot ért el 100 méteren, akárcsak Nemanja Ćurčić és Firic Dávid 1500 méteren. A versenyen részt vett még a 100 méteren induló Bojana Savanović és a 400 méteren rajthoz álló Kenyeres Valentina, és szintén jól teljesítettek. Jović július 7-én Zentán, az országos pionír bajnokságon áll rajthoz 300 méteren.
Felvételünkön Jović (középen), aki országos bajnoki címet szerzett

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..