home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Olvasásnépszerűsítő verseny
(—)
2013.02.06.
LXVIII. évf. 6. szám
Olvasásnépszerűsítő verseny

A szabadkai Városi Könyvtár az idén is megszervezi olvasásnépszerűsítő akcióját Kalandozás Könyvországban címmel az általános iskolások részére.

A verseny a Grimm-évforduló kapcsán a Grimm testvérek munkássága köré épül, és minden korosztály azonos kérdéseket kap. Újdonság viszont, hogy az idén online kérdőívet kell kitölteni — a részvétel ezáltal még szórakoztatóbbá válik. A gyerekeknek el kell olvasniuk a megadott Grimm-meséket, szövegeket, majd a könyvtár honlapján http://www.subiblioteka.rs) lévő kérdőívet ki kell tölteniük.

A kérdőívet 2013. március 31-éig kell elküldeni.

A nyereményes játékban a szabadkai és környékbeli iskolák tanulói vehetnek részt, akik tagjai a Városi Könyvtárnak. Ha valaki még nem tagja, a verseny ideje alatt — azaz februárban és márciusban — 300 dinárért azzá válhat.

A sorsolásra április 2-án, a gyermekkönyvek nemzetközi napján kerül sor, és mindenki, aki helyesen válaszolt a kérdésekre, részt vesz benne.

A tárgysorsjáték célja a gyermekek nyelvi kultúrájának, képzelőerejének, kreativitásának, műveltségének a fejlesztése — és az olvasóvá nevelés.

További információ Omerović Helénától, a gyermekosztály könyvtárosától kapható az alábbi elérhetőségeken:
Dusán cár 2., 24000 Szabadka
Tel.: +381 24 553 115
Mob.: +381 641126618
e-mail: helenaomerovic@gmail.com
www.subiblioteka.rs

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..