home 2024. június 13., Antal napja
Online előfizetés
Nagy az érdeklődés az ingyenes német nyelvtanfolyamok iránt
2024.05.23.
LXXIX.. évf. 21. szám
Nagy az érdeklődés az ingyenes német nyelvtanfolyamok iránt

A Német Népi Szövetség 2024.05.22-től Szabadkán újraindította az ingyenes német nyelvtanfolyamokat minden érdeklődő számára.


Fotók: Német Népi Szövetség

Lezajlott az első találkozó az érdeklődőkkel, és a terem az utolsó helyig megtelt – írja a médiának eljuttatott közleményében Weiss Rudolf, a Német Népi Szövetség elnöke, majd így folytatja:

Örömmel vesszük tudomásul, hogy a résztvevők között vannak szabadkai és környékbeli lakosok, de új polgártársaink Oroszországból, Üzbegisztánból, Fehéroroszországból és Kínából is. Ez különösen boldoggá tesz minket, mert elértük azt, amit a megalakulás óta hangsúlyozunk: kapuink mindenki előtt nyitva állnak, és mindenkit szívesen látunk székhelyünkön.

Weiss Rudolf köszönetet mond a tájékoztatási eszközöknek is, hogy segítettek meghirdetni a tanfolyamokat, és lehetővé tették, hogy ez a hír eljusson az érdeklődő polgárokhoz.

Forrás: A Német Népi Szövetség közleménye

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..