home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Mozogj otthon!
MTVA
2020.04.05.
LXXV. évf. 14. szám
Mozogj otthon!

Közös otthoni tornára buzdítja a nézőket a magyar közmédia

Mozogj otthon! címmel hétfőtől hivatásos gyógytornászok 10 perces napi adásokban mozgatják meg az otthon ragadt nézőközönséget a közmédia több csatornáján. Fiatal felnőttek, idősebbek, és gyerekek is bekapcsolódhatnak a tornázásba, hiszen a műsor minden korosztálynak szól.

A járványügyi helyzetben egészségünk megőrzése szempontjából kiemelten fontos a rendszeres mozgás, ezért a közmédia április 6-tól napi rendszerességgel sugároz képzett szakemberek által vezetett tornagyakorlatokat.

— A közmédia részéről fontosnak tartjuk, hogy az oktatási tartalmakat kibővítsük a testnevelés órákkal, pont azért, hogy ne csak a szellemi, hanem a fizikai fejlődésben is segítsük az otthonaikban tartózkodó gyermekeket, diákokat és a felnőtteket is — mondta Fürst-Borsos Ádám, a közmédia PR és kommunikációs vezetője.

A gyógytornászok csak olyan gyakorlatokat mutatnak be, amelyek figyelembe veszik a legidősebb korosztály igényeit is, mégis úgy találták ki azokat, hogy a fiataloknak is hasznosak és érdekesek legyenek. Tehát a szakemberek által összeállított gyakorlatsorok mindenkinek szólnak, emellett pedig kifejezetten figyeltek arra, hogy szűk helyen is elvégezhetők legyenek.


A Mozogj otthon! adásai több csatornán is láthatók lesznek: a Duna TV, a Duna World, az M1 és az M5 is sugározni fogja. Hétfőtől minden napszakban elérhető lesz a közmédia tévécsatornáin, és megtekinthető online a Mediaklikk.hu-n.


Az erkélyen sportol egy nő és fia a koronavírus-járvány miatt elrendelt kijárási korlátozás miatt a portugáliai Caldas da Rainha városban 2020. március 27-én (MTI/EPA/LUSA/Carlos Barrosso)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..