home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Mesevetélkedő Ürményházán
2019.09.11.
LXXIV. évf. 36. szám
Mesevetélkedő Ürményházán

Közhírré tétetik, az Ürményházi Ifjúsági Klub és a Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesülete közös szervezésében október 5-én játékos vetélkedő lészen a dél-bánsági Ürményháza falucskában. Tiszteletére a magyar népmese (ünnep)napjának (szeptember 30-a).

A megméredzkedés helyszínéül a falu helyi közösségének nagyterme választatott, 11 órai kezdettel. A hétpróbás mesevitézek sorába a szervezők 2-3 főből felálló általános iskolás csapatok jelentkezését várják, melyeknek előzőleg az alábbi népmesét illik elolvasni: Benedek Elek: A szegény ember szőlője; Illyés Gyula: Az állatok nyelvén tudó juhász és Arany László: Gagyi gazda. Jelentkezni 2019. szeptember 22-éig lehetséges a 062/29-29-08-as telefonszámon, valamint a violam29@freemail.hu e-címen.

Aki nem hiszi, járjon utána! De inkább jelentkezzen.

A szervezők megbízásából megfogalmazta, és a hirdetményt fényképpel ellátta: Martinek Imre

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..