home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Meghan Trainor, aki a zenei pályára született
Zvekán Péter
2015.02.04.
LXX. évf. 5. szám
Meghan Trainor, aki a zenei pályára született

A huszonegy éves amerikai énekes és zeneszerző, Meghan Elizabeth Trainor (vagy röviden csak Meghan Trainor) egyszerűen a zenei pályára született.

Már hatévesen énekelt, első dalát pedig tizenegy évesen írta meg. Mindössze tizenöt volt, amikor kiadta a saját maga által elkészített, a nevét viselő albumát. Ezután csaknem természetes volt, hogy a Berklee College of Musicon folytatja a tanulmányait, ahol több zeneszerzői versenyt is nyert. Az igazi siker viszont akkor jött el számára, amikor bemutathatta a zenei mogulnak, L. A. Reidnek az All About That Bass című dalát. A szakember rögtön lecsapott a fiatal tehetségre, százszázalékosan támogatta, így a dal 2014. június 30-án a boltokba került. Ez lett az év egyik legnagyobb számban eladott kislemeze. Most pedig megérkezett a folytatás, a Lips Are Movin, mely jelenleg tizenkét országban is rajta van a top 10-es listán.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..