home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Magyarok Kenyere – 15 millió búzaszem
A Vajdasági Agráregyesületek Szövetségének elnöksége
2019.06.24.
LXXIV. évf. 26. szám
Magyarok Kenyere – 15 millió búzaszem

A Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége az idei évben is megszervezi Vajdaságban a Magyarok Kenyere – 15 millió búzaszem program keretében a búza adományok begyűjtését.

A vajdasági gazdaszervezetek segítségével a búza adományok begyűjtése folyamatos lesz 2019. július 15-ig. A termelők, jelezni tudják a megadott napig az adományaikat a helyi gazdaszervezeteknél, illetve a helyi falugazdász irodáknál. A személyes átvételre pedig 2019. július 16-án (kedden) 8 és 13 óra között Zentán a Mária utca 42. szám alatt kerül sor. A felajánlott búza mennyiséget a Borsos malomban fogjuk lisztre cserélni, amely Vajdaságban kerül majd felhasználásra és szimbolikusan csak egy zsák mennyiséget viszünk át Magyarországra az összeöntés ünnepére. A kapott liszttel a VASZ elnökségének határozata alapján a gyermekekkel foglalkozó intézményeket, civil szervezeteket, a diák kollégiumokat, a sérült gyerekekkel foglalkozó szervezeteket, lurkóházakat, a nagycsaládos egyesületeket, és azon belül a családokat szeretnénk támogatni, akik erre ténylegesen rászorulnak. A gyermek mosolya többet ér minden pénznél. A felajánlásaikat és további információt a Magyarok Kenyere – 15 millió búzaszem program aktivitásaival kapcsolatban Zsoldos Brigittától a Szövetség irodavezetőjétől kaphatnak, elérhetősége: 024/817-008 (minden hétköznap 8-13 óráig) illetve 062/800-65-36.

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..