Magyarok Kenyere — 15 millió búzaszem

Magyarok Kenyere — 15 millió búzaszem

A Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége az idei évben is megszervezi Vajdaságban a Magyarok Kenyere — 15 millió búzaszem program keretében a búza adományok begyűjtését, a vajdasági gazdaszervezetek segítségével a búza adományok begyűjtése folyamatos lesz. A termelők, jelezni tudják a megadott napig az adományaikat a helyi gazdaszervezeteknél, illetve a helyi falugazdász irodáknál.

A személyes átvételre pedig 2020. július 28-án (kedden) 8 és 13 óra között Zentán a Mária utca 42. szám alatt kerül sor.

A felajánlott búza mennyiséget a Borsos malomban fogjuk lisztre cserélni, amely Vajdaságban kerül majd felhasználásra és jelképesen csak egy zsák mennyiséget viszünk át Magyarországra az összeöntés ünnepére.

A kapott liszttel a VASZ elnökségének határozata alapján a gyermekekkel foglalkozó intézményeket, civil szervezeteket, a diák kollégiumokat, a sérült gyerekekkel foglalkozó szervezeteket, lurkóházakat, a nagycsaládos egyesületeket, és azon belül a családokat szeretnénk támogatni, akik erre ténylegesen rászorulnak.

„A gyermek mosolya többet ér minden pénznél.”

A felajánlásaikat és további tájékoztatást a Magyarok Kenyere – 15 millió búzaszem program aktivitásaival kapcsolatban Zsoldos Brigittától a Szövetség irodavezetőjétől kaphatnak, elérhetősége: 024/817-008 (minden hétköznap 8-13 óráig) illetve 062/800-65-36.

A Vajdasági Agráregyesületek Szövetségének elnöke

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Felhívás rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!

E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

Magyarok Kenyere — 15 millió búzaszem
Felhívás
  • 2020.07.24.
  • LXXV. évfolyam 30. szám
Magyarok Kenyere — 15 millió búzaszem
Felhívás
  • 2020.07.11.
  • LXXV. évfolyam 28. szám
Facebook

Támogatóink