home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Leona Lewis pénzt akar keresni még karácsony előtt!
Zvekán Péter
2013.11.27.
LXVIII. évf. 48. szám
Leona Lewis pénzt akar keresni még karácsony előtt!

Közeledik a karácsony: lassan megjelennek a különféle akciók, díszítik a városokat, az énekesek pedig piacra dobják a hangulatnak megfelelő, remélhetőleg majd gyorsan fogyó lemezeiket. Ezek közül van, mely tényleg sikert ér el: az All I Want For Christmas Is You című slágert minden évben rongyosra játsszák a rádiók.

Az idén sincs ez másképp: Leona Lewis — bármennyire is meglepő — egy karácsonyi albummal rukkolt elő, mely december 2-án kerül majd a boltokba. Az énekesnő elmondta, hogy a Christmas, With Love, ünnepi klasszikusok és vadonatúj, eredeti felvételek keveréke lesz. Annyira izgalmas... Már látom is magam előtt, ahogyan az egész család körbeüli a fényekben pompázó fát, és mézes pálinkát szürcsölgetve Leona Lewist hallgatunk.

A 28 éves énekesnőnek ez a negyedik stúdióalbuma, idáig több mint 20 millió nagy- és kislemezt adott el világszerte. A nemsokára megjelenő, az ünnepi hangulatot okosan kihasználó lemez valószínűleg ezen a statisztikai adaton hivatott javítani. Már tudni lehet, hogy a One More Sleep lesz a korong első kislemezdala, amely digitális verzióban december 1-jétől lesz elérhető. A szerzemény Leona marketingesei szerint: „Ünnepélyesen fülbemászó, bizonyosan karácsonyi klasszikus lesz, melyet még számos éven át játszani fognak a rádiókban ünnepekkor. Egy időtlen sláger, mely számtalan karácsonyfa feldíszítésének, kandallóra akasztott zokni elhelyezésének és gesztenyesütésnek lesz az aláfestő zenéje.” Legalábbis ebben reménykednek, mivel akkor dől majd a lé a jogdíjakból. Ezzel persze nincs semmi gond, hiszen ahogyan Hajós András is megénekelte egyszer: „Attól, hogy a muzsikusnak dalból van a telke, attól még a muzsikusnak a dalban van a lelke.”

Az albumon további két vadonatúj dal is szerepelni fog. Az egyik a Your Hallelujah, mely nyilván az Egyesült Államokban üt majd nagyot, valamint a vidám és könnyed Mr Right.

Leona így nyilatkozott: „Ez az év nagyon sűrű volt a számomra: turnéztam, részt vettem az első filmem forgatásán és stúdióban is voltam. Alig várom már, hogy színpadra léphessek karácsonykor ezekkel a dalokkal. Sok örömet leltem a lemez elkészítésében, és ez át is jön a dalokból. Nagyon izgatott vagyok, hogy egy kis karácsonyi vidámságot vihetek el mindenkihez!”

A korong valószínűleg hatásvadász lesz, hiszen tartalmazni fogja a kötelező karácsonyi slágereket: az O Holy Nightot és még az Ave Mariát is. Helyet kap rajta a Silent Night, valamint az I Wish It Could Be Christmas Everyday. Én nem szeretem az ilyen albumokat, mivel a profitra hajtanak. Összeállítanak egy olyan csokrot, amelyben ezerszer feldolgozott dalok hallhatók, ezt megspékelik egy-két új szerzeménnyel, és már dől is a lé. A karácsony nem erről kellene, hogy szóljon, ám ettől függetlenül sok szerencsét kívánok Leonának az új albumához. Remélem, jól fogy majd, és nála is jut valami a fa alá.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..