home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Lengyelország–Szenegál 1:2 (0:1)
Tóth Tibor
2018.06.19.
LXXIII. évf. 24. szám
Lengyelország–Szenegál 1:2 (0:1)

H csoport, 1. forduló

Moszkva, Szpartak Stadion, vezette: Sukralla (bahreini)

Gólszerzők: Krychowiak a 86., illetve Cionek (öngól) a 37. és Niang a 60. percben.

Lengyelország: Szczesny – Piszczek (Bereszynski), Cionek, Pazdan, Rybus – Blaszczykowski (Bednarek), Krychowiak, Zielinski, Grosicki – Milik (Kownacki), Lewandowski.

Szenegál: N Diaye – Wagué, S. Sané, K. Koulibaly, Sabaly – A. N Diaye (Kouyate), I. Gueye – I. Sarr, M. Niang (Konaté), M. B. Diouf (Ndoye), Mané.

Az első csoportkör utolsó mérkőzésén két elkerülhető góllal kapott ki a lengyel válogatott Szenegáltól.

A mezőnyjátékot a 37. percben Cionek törte meg, aki Gueye lövésébe oly szerencsétlenül ért bele, hogy lábáról a labda saját kapujába vágódott. Egy órai játékot követően megduplázták előnyüket az afrikaiak. Niangot ápolása után visszaengedte a játékvezető, ezt azonban a lengyel védők figyelmen kívül hagyták, a szenegáli csatár lefutotta őket, elvitte a kapus mellett a labdát, és megszerezte csapata második gólját.

Négy perccel a vége előtt fejesgóllal szépítettek a lengyelek, de az egyenlítésre már nem maradt idő. Lengyelország négy, Szenegál egy, kaput eltaláló lövésig jutott, mégis teljesen megérdemelten az afrikaiak nyertek.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..