Körömdivat — 2015

Körömdivat — 2015

A kéz a személyiségünk egyik ékessége, ezért illik odafigyelni rá! Nagyon fontos, hogy mindig ápolt legyen, kiváltképpen a hölgyek esetében, akik gyakran befestik a körmüket, sőt egyre többen építtetnek maguknak műkörmöt.

Nem mindegy, hogy milyen formára, továbbá milyen színűre festtetjük be kezünk „díszeit”. A műkörmösök pontosan tudják, mi a trendi, de nem árt, ha mi magunk is elemezzük, mely szín, minta mutat jól a körmünkön, melyikkel nem érezzük feszélyezettnek, feltűnőnek magunkat.

Az idén az élénk színek hódítanak, legyenek matt vagy fémes hatásúak. A műkörmökre szinte bármilyen minta kerülhet: virág, pillangó, csíkok, hullámok, arckép stb. A műköröm — és vele együtt a csodálatos alkotások — egy idő után tönkremennek, ezért újjá kell őket varázsolni. Igen nagy az esélye a köröm felsértésének a strandolás, utazás, takarítás, szabadban való tartózkodás alkalmával, ezért legyünk körültekintőek, amikor a körmünkről van szó. A műkörmünk, de a sajátunk se legyen túl hosszú, hogy ne akadályozzon bennünket a mindennapi tevékenységünkben. Erre különösen a kisgyermekes anyukák, az óvónők, a nővérek és a hasonló munkakörben dolgozók figyeljenek oda.

Íme néhány igazán merész ötlet körmünk díszítésére!

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Szépség rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!

E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

Körömdivat — 2015
Szépség
  • sZs
  • 2020.05.28.
  • LXXV. évfolyam 21. szám
Körömdivat — 2015
Szépség
  • GYURKOVICS Virág
  • 2016.02.22.
  • LXXI. évfolyam 7. szám
Facebook

Támogatóink