home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Kollázs
k-ko
2013.06.05.
LXVIII. évf. 23. szám
Kollázs

A muzslyai Sziveri János Művészeti Színpad látta vendégül Lennert Móger Tímeát Kollázs című kötetének bemutatásáért. A szerzővel Fekete J. József irodalmár, kritikus beszélgetett, verset mondott Molnár Lábadi Csilla és Czirok Attila.

A muzslyai Sziveri János Művészeti Színpad látta vendégül Lennert Móger Tímeát  Kollázs című kötetének bemutatásáért. A szerzővel Fekete J. József irodalmár, kritikus beszélgetett, verset mondott Molnár Lábadi Csilla és Czirok Attila.
A kötet tíz év verstermésének válogatását tartalmazza. Az érzelmekről szóló versek nyelvi kifejezőeszközei is elbűvölőek. A szerzőt manapság a környezete foglalkoztatja, és a zEtna Kiadó jóvoltából hamarosan várható második kötetének megjelenése. A tervezett kiadványt a kép és szöveg fúziója alkotja majd: fotósok, grafikusok művei versbe szedve, illetve a vers ihletéséből született fotók, rajzok kapnak majd benne helyet.
 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..