Jónak lenni jó! — vasárnap az MTVA csatornáin

Jónak lenni jó! — vasárnap az MTVA csatornáin

Egész napos műsorfolyammal készül a közmédia december 16-án, vasárnap a Jónak lenni jó! jótékonysági kampány keretein belül.

Az összegyűjtött adományt az 1-es típusú cukorbeteg gyermekek és fiatalok táboroztatására fordítják a szervezők. A 13630-as telefonszám felhívásával ön is 250 forinttal támogathatja a kezdeményezést.

Magyarországon csaknem négyezer kisgyermeket érint az 1-es típusú cukorbetegség. A diabéteszes gyermekek a speciális ellátási igény miatt kisebb arányban jutnak el a kikapcsolódást, pihenést, feltöltődést biztosító táborokba. A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap idén az érintett cukorbetegek táboroztatásának céljából gyűjt adományt a Jónak lenni jó! kampányban. Vasárnap az M1, az M5, a Duna és a Duna World csatorna többször is jelentkezik a Jónak lenni jó! jótékonysági akcióval és aznap lehet majd ajánlatot tenni a licitálásra bocsátott tárgyakra is, amelyeket a www.mediaklikk.hu/musor/jonaklennijo/ oldalon lehet megtekinteni.

Jónak lenni jó! — a cukorbetegekért. Vasárnap az M1 műsorán, 9-től, 11-től, 13.15-től, 14.40-től, 17.45-től és 21 órától a Dunán, 9.40-től, 15.55-től és 18.55-től a Duna World csatornán, 12.15-től pedig az M5 kulturális televízió képernyőjén.

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Média rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!

E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

Jónak lenni jó! — vasárnap az MTVA csatornáin
Média
  • MTI
  • 2019.06.14.
  • LXXIV. évfolyam 24. szám
Jónak lenni jó! — vasárnap az MTVA csatornáin
Média
  • MTVA
  • 2019.06.13.
  • LXXIV. évfolyam 24. szám
Facebook

Támogatóink