home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Játékok, örömök, játékszabályok - avagy tuti tippek a téli szünidőre
Martinek Imre
2010.01.06.
LXV. évf. 1. szám
Játékok, örömök, játékszabályok - avagy tuti tippek a téli szünidőre

Hó, pacikám! Fényképez a bácsiTorontálvásárhely hófútta utcáin csilingelve röpült a szán. A délutáni órákra aztán a pejkó is elfáradt a hancúrozásban. A farsangoló tizenévesek nemkülönben. Hogy honnan jöttek, merre jártak, azt a mögöttük maradó szalmacsomókból nem volt nehéz kiolvasni. S hi...

Hó, pacikám! Fényképez a bácsi

Torontálvásárhely hófútta utcáin csilingelve röpült a szán. A délutáni órákra aztán a pejkó is elfáradt a hancúrozásban. A farsangoló tizenévesek nemkülönben. Hogy honnan jöttek, merre jártak, azt a mögöttük maradó szalmacsomókból nem volt nehéz kiolvasni. S hiába is hessegették, az orrok fogta cinegék csak belenevettek a fotós tárgylencséjébe. A legénycsapat paci híján inkább a motokultivátort nógatta gyújtásra, indulásra, a korán zörgető téli est fényeire pedig egy frissen épített hóember is ráköszönt. Az élménybeszámoló világgá kürtöléséhez (Hahó, fiú! Láttátok?) persze, a modern idők virtuális játszótereit sem kerülhettük meg. Rendhagyóan, az üzenőfalra festett, időről időre sajnos szükségszerűen újratanulandó játékszabályok ismertetésével: a játékok csak egymás valós megkeresésével válhatnak igazán örömmé! Hajléktól, évszaktól, időjárási viszonyoktól... függetlenül!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..