home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Itthon vagy!
Pannon Rádió
2018.07.17.
LXXIII. évf. 28. szám
Itthon vagy!

A Pannon Rádió pályázatot írt ki Itthon vagy! címmel

Még itthon vagy? Talán nem is mennél sehova? Élsz, dolgozol, és erős maradsz/leszel ott, ahol születtél? London–Párizs–Tokió, de mégis inkább itthon jó?

A Pannon Rádió pályázatot hirdet. 

Meséld el, miért választottad Vajdaságot, és miért fontos számodra, hogy itthon boldogulj, Németország, az Egyesült Királyság vagy Ausztria helyett.

Ha te is úgy érzed, hogy odakint többet keresel, de kevesebbed van, itthon viszont a kevesebb pénz ellenére többed, akkor írj nekünk!

Szigorúan három mondat terjedelmű, szabad műfajú írásodat küldd el nekünk az itthonvagy@pannonrtv.com-ra!

A három legjobb pályamű írója egyenként 15 ezer dináros jutalomban részesül, további 5 személyt pedig ötezer dinárral díjazunk.

A legjobbakról háromtagú szakzsűri dönt: Tékiss Tamás író, K. Kovács Ákos rendező és Soós Georgina, a Pannon Rádió főszerkesztője.

Korhatár nincs.

A pályázat július 15-e és augusztus 15-e között nyitott. Az eredményeket augusztus 20-án tesszük közzé a pannonrtv.com-on.

A jutalmazott pályaműveket a Pannon Rádió hullámhosszán, a 91.5-ön is sugározzuk.

Ha szerinted is mindenütt jó, de legjobb itthon, mondd el nekünk, miért.

Pannon Rádió — a Te hangod!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..