home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Isten éltessen!
(tv)
2010.12.29.
LXV. évf. 52. szám
Isten éltessen!

December 23-án ünnepelte 66. születésnapját napilapunk, a Magyar Szó Kft., illetve működésének 53. évfordulóját a Forum Nyomda. Az ünnepséget megtisztelte jelenlétével ifj. dr. Korhecz Tamás, a Magyar Nemzeti Tanács elnöke, Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke, Pál Károly, a...

December 23-án ünnepelte 66. születésnapját napilapunk, a Magyar Szó Kft., illetve működésének 53. évfordulóját a Forum Nyomda. Az ünnepséget megtisztelte jelenlétével ifj. dr. Korhecz Tamás, a Magyar Nemzeti Tanács elnöke, Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke, Pál Károly, a VMSZ ügyvezető alelnöke, Aleksandar Jovanović újvidéki képviselő-testületi elnök, Blažo Popović, az Vajdasági RTV igazgatója és mások. Józsa László, a Magyar Szó Lapkiadó Kft. Taggyűlési Jogokat Gyakorló Testületének elnöke köszöntőjében elmondta, hogy a Magyar Szó központi szerepe a vajdasági magyarság tájékoztatásában, oktatásában és közéletében ,,rehabilitálódó pályán'' van. Bordás Győző megbízott igazgató hangsúlyozta: a kiadóház nagyon fontos küldetést tölt be, mindenekelőtt a napi és naprakész tájékoztatás terén. Pressburger Csaba főszerkesztő adta át az ünnepség keretében az életműdíjat, az újságírói díjat, valamint a Kilátó-díjat, továbbá elismerésben részesítették azokat a jubiláló dolgozókat, akik 10, 20, illetve 30 évet töltöttek a lapnál. Az idén az életműdíjat Szeli Miklós kapta, az újságírói díj Sándor Zoltánhoz került, a Kilátó-díj pedig Markovics Annamáriát illette meg. A Forum-díjakat Berta Zoltán igazgató adta át Kovačević Katarinának és Pauzenberger Zdenkónak, a nyomda dolgozónak.
Józsa Lászlónak nagy érdemei vannak abban, hogy az idén új nyomdagépsorokat szerezhetett be a kft., ezért a nyomdászok egy F betűs pecsétgyűrűt ajándékoztak neki.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..