home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Irán–Spanyolország 0:1 (0:0)
Tóth Tibor
2018.06.21.
LXXIII. évf. 24. szám
Irán–Spanyolország 0:1 (0:0)

B csoport, 2. forduló

Kazany, Kazany Aréna, 42 718 néző, vezette: Cunha (uruguayi)

Gólszerző: Diego Costa az 54. percben.

Irán: Beiranvand – Rezaeian, Hosszejni, Puraligandzsi, Hadzsszafi (Mohammadi) – Ezatolahi, Ebrahimi – Anszarifard (Dzsahanbahs), Taremi, Amiri (Goddosz) – Azmun.

Spanyolország: De Gea – Carvajal, Piqué, S. Ramos, Jordi Alba – Busquets, Iniesta (Koke) – D. Silva, Isco, Lucas Vázquez (Asensio) – Diego Costa (Rodrigo).

Gyenge első félidőt követően a folytatásban valamelyes felpörögtek az események, és kilenc perc játékidő után Diego Costa megszerezte a mérkőzés egyetlen gólját. Úgy tűnt, hogy az Atletico játékosa elszórakozza a helyzetet, de az egyik iráni védő mentés közben rárúgta a csatár térdére a labdát, ami az iráni kapu jobb alsó sarkába került.

Az ázsiai csapat lőtt egy lesgólt, amit a játékvezető a videóbíró segítségével megsemmisített, majd még néhány iráni lehetőség következett, melyek közül Taremi hagyta ki a legnagyobbat, amikor fejese épphogy a spanyol kapu fölé szállt.

A vereség ellenére még Irán is továbbjuthat a csoportból, amennyiben az utolsó fordulóban legyőzi a két forduló után 4 pontos Portugáliát.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..