home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Idénynyitó motorostalálkozó Hajdújáráson
(T.T.)
2014.04.26.
LXIX. évf. 17. szám
Idénynyitó motorostalálkozó Hajdújáráson

2014. április 26-án négy ország (Ausztria, Magyarország, Horvátország, Szerbia) harmincöt motorosklubjának részvételével rendezett idénynyitó motorostalálkozót a szabadkai Old Bikers Vajdaság Motorosklub a hajdújárási helyi közösség udvarában.

Az ünnepélyes megnyitón Vjekoslav Ostrogonac, a Városi Tanács sporttal, ifjúsági kérdésekkel és turizmussal megbízott tagja, Dragan Đurić, Horvátország szabadkai főkonzulja, Haskó István, a hajdújárási helyi közösség elnöke és Ficsor Gyula, az Old Bikers Vajdaság Motorosklub elnöke szólt a több mint háromszáz motoroshoz. A megnyitó után a motorosok Szentkútra látogattak. Ott a katolikus és a pravoszláv egyház képviselői megáldották a motorokat és azok vezetőjét, majd a Palicsi-tó mentén, a Vitorlásklub előtt kiállított régi autókat és motorokat is megtekintették. A találkozó jótékonysági jellegű volt, az eladott ételből és italból származó bevételt a Szabadkai Közkórház gyermekosztályának és a hajdújárási Lurkóháznak ajánlották fel. Az Old Bikers Vajdaság és a kiskunhalasi Konok Kunok Motorosklub együttműködési szerződést írt alá, melynek értelmében a két klub közösen pályázik az európai uniós forrásokra. Szabó Attila felvételei a helyszínen készültek.

Tekintse meg 140 fotóból álló képgalériánkat is!

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..