home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
I. Vajdasági Tehetségnap
DE NEGRI Ibolya
2013.03.20.
LXVIII. évf. 12. szám
I. Vajdasági Tehetségnap

A Vajdasági Tehetségnap elnevezésű rendezvénynek az volt a célja, hogy bemutassa, megnevezze azokat a diákokat, akik a legjobb eredményeket érték el az utóbbi években különféle vetélkedőkön, egyéni megmérettetéseken.

A Vajdasági Tehetségnap elnevezésű rendezvénynek az volt a célja, hogy bemutassa, megnevezze azokat a diákokat, akik a legjobb eredményeket érték el az utóbbi években különféle vetélkedőkön, egyéni megmérettetéseken. A felhívásra 135 javaslat érkezett a természet- és társadalomtudományok, zene, képzőművészet, sport és a mozgáskultúra kategóriájában, így a bírálóbizottságnak igen nehéz dolga volt az értékelésben.
Nemzeti kincsünk a tehetség — valljuk hittel, mély meggyőződéssel, és bízunk abban, hogy mind szélesebb körben teret nyer ez a gondolat.
Az I. Vajdasági Tehetségnapon ünnepeltük és díjaztuk Vajdaság legkiemelkedőbb tehetségeit:
A KISTEHETSÉGEKET — az általános iskolák 7-8. osztályosait,
Az ÍGÉRETES TEHETSÉGEKET — a középiskolások kategóriájában,
A KIVÁLÓ TEHETSÉGEKET — a felsőoktatás kategóriájában.
A TEHETSÉGNAGYKÖVETI cím átadására is sor került. Két kiemelkedő személyiségnek adományoztuk, dr. Várady Tibor akadémikusnak és Rúzsa Magdi énekesnőnek, akikre mi itt felnézünk, akik példaértékű munkájuk, kivételes adottságuk, szorgalmuk révén a jelen és a jövő formálói, meghatározó személyiségei Vajdaságnak, a Kárpát-medencének és a nagyvilágnak.
DE NEGRI Ibolya, a VATT elnöke

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..