home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Horvátország–Nigéria 2:0 (1:0)
Tóth Tibor
2018.06.16.
LXXIII. évf. 24. szám
Horvátország–Nigéria 2:0 (1:0)

D csoport, 1. forduló

Kalinyingrád, Kalinyingrád Aréna, vezette: Ricci (brazil)

Gólszerzők: Etebo (öngól) a 32. és Modrič (11-esből) a 71. percben.

Horvátország: Subašić – Vrsaljko, Vida, Lovren, Strinić – Rakitić, Modrič – Rebić (Kovačić), Kramarić (Brozović), Perišić – Mandžukić (Pjaca).

Nigéria: Uzoho – Abdullahi, Balogun, Troost-Ekong, Idowu – Ndidi, Etebo – Moses, Mikel (Simy), Iwobi (Musa) – Ighalo (Iheanacho).

А várakozásnak megfelelően az afrikai csapat inkább a védekezésre helyezte a hangsúlyt, míg a kreatív horvát válogatott egymás után szőtte támadásait, melyből kettőt sikerült értékesíteniük.

A 32. percben Modrič szögletét követően Rebić és Mandžukić is a kapu felé fejelte a labdát, az azonban Etebóról saját kapujába került. A második horvát gól a 71. percben következett, amikor Modrič higgadtan értékesítette a Mandžukićtyal szembeni szabálytalanságért megítélt büntetőt.

Az első forduló után a D csoportot a horvátok vezetik 3 ponttal, az argentinok és az izlandiak 1-1 pontot szereztek, míg Nigéria pont nélkül várja a második fordulót.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..