home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Hogy leszakítsuk magunkról a láncokat!
2020.01.27.
LXXV. évf. 4. szám
Hogy leszakítsuk magunkról a láncokat!

Megjelent a Phrenia együttes új videóklipje!

Az elektronikus modern metált játszó adai zenekar You Belong Here címmel adta ki vadonatúj videóklipjét:



Az új dallal kapcsolatban nyilatkozták:
„Lendületes 2020-as évet tervezünk, aminek többek között egy vadonatúj lemez is része lesz a koncertezés és turnézás mellett. Már tavaly megkezdtük a számok írását, és úgy gondoltuk, szeretnénk előre megmutatni néhány dalt az új korongról, ami közül az egyik a You Belong Here, amit már a demók felvételekor nagyon megszerettünk. Nem titok, hogy készülünk még néhány meglepetéssel ebben az évben, de mindent a maga idejében.

A You Belong Here egy lendületes kezdéssel indító dal, ami a metálos hangzás mellett — tőlünk megszokottan — egy csomó elektronikus elemet hoz magával, nem csak billentyűk, hanem dob terén is. Kísérletezgettünk, hogy mennyire tudjuk a két műfajt úgy összemosni, hogy még felismerhetőek maradjanak — barátságos énekek, de mégis masszív scream részek. Talán sokaknak ismerős az az érzés, amikor nem teljesen tudtak önmaguk lenni, úgy érezték idegenek, elnyomottak ebben a világban. Túl könnyű ilyenkor feladni, pedig sokszor néhány jó szó és megértés csak az, amire szükségünk van ahhoz, hogy leszakítsuk magunkról a láncokat. Ezt a kitörni vágyó érzést próbáltuk visszaadni a You Belong Here-ben.”
 



A zenekar tagjai:
Nagy Zoltán – ének
Gordán Julian – gitár, ének
Sebők Szabolcs – billentyűk
Pásztor Sándor – basszusgitár
Horváth Péter – dobok
 
Hasznos linkek:
Facebook | https://facebook.com/PhreniaBand
Weboldal | http://www.phreniaband.com
SoundCloud | http://soundcloud.com/phreniaband
YouTube | http://www.youtube.com/PhreniaBand
Twitter | https://twitter.com/PhreniaBand
Instagram | https://instagram.com/phreniaband
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..