home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Hazatalálásra (rá)hangolódva
Martinek Imre
2019.11.27.
LXXIV. évf. 47. szám
Hazatalálásra (rá)hangolódva

Újabb rendhagyó koncert részesei lehetett november utolsó hetében a vajdasági magyar közösség.


A szerző felvételei

A Prima-díjas és kétszeres Artisjus-díjas magyar népdalénekes, előadóművész Palya Bea és zenekarának vendégszereplését november 26-án Hertelendyfalván, a helyi Tamási Áron Székely-Magyar Művelődési Egyesületben követhettük. A megragadó és önmagába ömlesztő élményt.

Hívlak téged; Egész nap; Szaladós; Ribizliálom; Én istenem; Hazatalálok én; Amúgy egy jó ember; Jóravaló nő; Volt szeretőm; Számítógépözvegy; Suttognak a vének és végezetül a Szabadon. A megszokottnál másképpen. Életre kelt dalok, melyek fogantatását tulajdonképpen maga az élet ihlette.

A projektum Magyarország Kormánya Külgazdasági és Külügyminisztériumának, továbbá a Balassi Intézet keretében működő Vendégoktatói Hálózat közös védnökségével valósult meg.


Még több kép!▼

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..