home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Hármas ikreket vár Rúzsa Magdi
2021.09.03.
LXXVI. évf. 35. szám
Hármas ikreket vár Rúzsa Magdi

A kishegyesi származású népszerű énekesnő családjában nem ez az első ikerterhesség. Éppen ezért tudta, hogy a várandósság első 12 hetében még bármi előfordulhat, ikrek esetében pedig még nagyobb a kockázat.

Ezért úgy döntöttek férjével, hallgatnak boldogságukról, kivárnak azzal, hogy a nyilvánossággal is megosszák határtalan örömüket. Miközben Magdi legszívesebben világgá kürtölte volna csodálatos állapotának hírét, amely az utóbbi időben ráadásul elkezdett látszani is rajta, titkolóznia kellett. Ám a Czeizel Intézetben történt csütörtöki vizsgálat kimutatta: mind a három pici egészséges és szépen fejlődik, így Rúzsa Magdi most már elárulhatta, hogy jövőre egyszerre lesz az édesanyja három kisgyermeknek, akik természetes úton fogantak meg.

Forrás: blikk.hu


Fotó: Facebook/Rúzsa Magdolna 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..