home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Harkai Vass Éva a Híd-díjas
2009.05.06.
LXIV. évf. 18. szám
Harkai Vass Éva a Híd-díjas

A Híd Irodalmi Díj bírálóbizottsága (Bányai János elnök, Faragó Kornélia, Fekete J. József, Sinkovits Péter és ifj. Virág Gábor összetételben) tegnap megtartott értekezletén a díjat egyhangúlag Harkai Vass Éva Mi volt szép C.-ben? című, a Forum Könyvkiadó gondozásában 2008-ban megjelent kön...

A Híd Irodalmi Díj bírálóbizottsága (Bányai János elnök, Faragó Kornélia, Fekete J. József, Sinkovits Péter és ifj. Virág Gábor összetételben) tegnap megtartott értekezletén a díjat egyhangúlag Harkai Vass Éva Mi volt szép C.-ben? című, a Forum Könyvkiadó gondozásában 2008-ban megjelent könyvéért ítélte oda.
A zsűri a kötet érett poétikai minőségét, a magyar költészet hagyományával és jelenével való párbeszédét, képalkotásának kiforrottságát, beszédmódjának és verselésének megkülönböztető jegyeit, autentikus lírai világképét értékelte.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..