home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Győrfi Pál is üzent a jövőnek!
Hét Nap Online
2020.05.05.
LXXV. évf. 18. szám
Győrfi Pál is üzent a jövőnek!

A Rákóczi Szövetség létrehozott egy virtuális időkapszulát Magyar vagyok 2020 elnevezéssel annak érdekében, hogy üzenjünk a jövő magyarjainak és fogjuk össze, öleljük át virtuálisan a magyarságot.

A szervezők az időkapszulát 2020. június 4-én bezárják és 2040. június 4-én újra kinyitják.

Többek között Győrfi Pál is elhelyezte üzenetét a virtuális időkapszulába. Az Országos Mentőszolgálat szóvivője elmondta: „Magyar vagyok, méghozzá büszke vagyok arra, hogy a magyar nemzethez tartozom, sok helyen jártam már a világban, szép helyeken kedves emberekkel találkoztam, de csak itthon érzem jól magam…”

 

 

A teljes üzenetet a www.magyarvagyok2020.hu oldalon lehet megtekinteni.

Amennyiben Ön is szeretne üzenetet elhelyezni a virtuális időkapszulába, akkor készítse el Magyar vagyok kezdetű videó, hang vagy szöveges üzenetét és küldje el az  email címre. A beküldők között hungarikumokat sorsolnak ki a kezdeményezők.

Letölthető videók.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..