home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Fülöp Tímeának és Mészáros Árpádnak ítélték oda a Grand Prix elismerést - párkapcsolati kategóriában
2022.11.14.
Fülöp Tímeának és Mészáros Árpádnak ítélték oda a Grand Prix elismerést - párkapcsolati kategóriában

Egy hét után véget ért a 18. Nemzetközi Színészfesztivál Nikšićben, amely november 7. és 13. között került megrendezésre a Nikšići Színházban. A fesztivált Lev Nyikolajevics Tolsztoj: Anna Karenina című előadásunk nyitotta meg, Projkovszki Dejan rendezésében. 

Az idei Grand Prix elismerést, párkapcsolati kategóriában Mészáros Árpádnak és Fülöp Tímeának ítélték oda. 
“Egy színész számára talán minden díj egy újabb irányjelző tábla melyen azt írja "jó úton haladsz". A színjátszásban soha nem tudunk elérni egy maximumot, amire azt lehet mondani, hogy ennél tovább nincs több ès nincs jobb. Mindig van. A díj jelez, hogy folytasd, csináld, több erővel, több munkával és odaadással. A boldogság ezek után, viszont, mindig olyan, mintha az első lenne. Mindig váratlanul érkezik, felpesdít, és egy új üzenetet hordoz magában. Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen kiváló partnerem van, mint Mészáros Árpád, és hogy eddig soha nem félvállról kezeltük az előző útmutatókat, hanem helyt állunk, dolgozunk, megcsináljuk, jó úton vagyunk! Köszönöm, köszönjük a bizalmat!” - mondta Fülöp Tímea. 

“Először volt alkalmam a nikšići közönség előtt játszani. Bátran mondhatom, hogy ilyen őszinte örömmel és kitörő lelkesedéssel még nem fogadták ezt az előadást, pedig nagyon sokfelé játszottuk már. Bravó és nagy köszönet a nikšići közönségnek! Nagy megtiszteltetés számomra az, hogy egy nemzetközi színházi fesztiválon díjazták az alakításomat. Mindez nem sikerülhetett volna ha nincs mellettem az Újvidéki Színház fantasztikus csapata, a zseniális rendező - barátom Dejan Projkovski és az Anna Kareninat alakító Fülöp Tímea, akivel a közös szereplés olyan, amilyet csak kívánni tudok minden kedves kollégámnak.” - emelte ki Mészáros Árpád. 
A fesztiválon összesen hat előadás volt repertoáron, amelyek több elismert színház produkciójának, valamint koprodukciójának köszönhetően jöttek létre, mégpedig Szerbiából, Horvátországból, Montenegróból, Bosznia-Hercegovinából és Macedóniából. 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..