Fotópályázat: Topolya a részletekben lakozik

Fotópályázat: Topolya a részletekben lakozik

A topolyai önkormányzat és a Juhász Erzsébet Könyvtár 2019-ben is meghirdeti hagyományos Topolya a részletekben lakozik című fotópályázatát

A pályázatra minden érdeklődő jelentkezését várjuk korhatár nélkül.

Pályázati határidő: 2019. augusztus 19.

Egy pályázó legfeljebb 5, digitális technikával készült képet küldhet be. A képek hosszabbik oldala minimum 2000 pixel (képpont) legyen.

A fotókat CD-n (vagy bármilyen más digitális adathordozón) a következő címre kérjük eljuttatni:
Juhász Erzsébet Könyvtár, 24300 Topolya, Fő utca 16.

Bővebb információ a 711 725-ös vagy 063 852 8543-as telefonszámon.

A beküldött fotónak legyen címe (a fájlnév).

A pályázat jeligés. A CD-re kérjük, írják rá a jeligét. A pályázó nevét, értesítési címét, telefonszámát, e-mail címét, valamint a beküldött fotók készítésének pontos helyét és idejét zárt borítékban mellékeljék. A borítékra is írják rá a jeligét!

A pályázó a képek beküldésével elfogadja a kiírás feltételeit, és nyilatkozik, hogy a képek saját felvételei és más személy szerzői jogát nem sértik.

A legjobb képekből a szervezők kiállítást rendeznek 2019 szeptemberében, a Topolyai Napok alatt. A kiállítás időtartama alatti vetítésen minden pályázó munkáját bemutatjuk.

A képeket szakmai zsűri értékeli, a díjazott alkotókat levélben értesítjük!

A legjobb felvételek szerzői oklevélben és értékes díjakban részesülnek.

A pályázaton való részvétellel a pályázók beleegyezésüket adják, hogy munkáik szerepeljenek a hagyományos színes falinaptárban és a Községi Turistaszervezet reklámanyagában illetve emléktárgyain. Ellenszolgáltatásként a kiválasztott pályamunkák szerzői ajándékcsomagot kapnak a turistaszervezettől azokból a termékekből, amelyeken pályaművük szerepel.

Arra kérünk minden résztvevőt, hogy a pályázat címét értelmezzék szabadon, sokoldalúan és kreatívan! Ne feledjék, az ördög a részletekben, Topolya bennünk és a topolyaiakban lakozik. Minden olyan alkotásnak örülünk, mely a fotóművészet kifejezőeszközeivel mesél arról, milyennek látja a várost, Topolyát és környékét. Meséljenek a képek, meséljen Topolya!

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Pályázat rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!

E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

Fotópályázat: Topolya a részletekben lakozik
Pályázat
  • KJI
  • 2020.01.13.
  • LXXV. évfolyam 2. szám
Facebook

Támogatóink