Felhívás Zenta Község polgárainak!

Felhívás Zenta Község polgárainak!

Zenta Község rendkívüli helyzetekkel foglalkozó törzskara felhívja a lakosság figyelmét, hogy továbbra is tartsa be az egészségügyi előírásokat: rendszeresen mosson kezet szappannal, tisztítsa meg kezét alkoholos törlőkendővel, kézfertőtlenítővel.

Elengedhetetlen a szájmaszk viselése zárt helyiségben! A maszkot akkor is viseljük, ha egészségesek vagyunk!

A szigorú korlátozások enyhítése után kiemelten indokolt a védekezés, mivel a vajdasági régió kollektív immunitása gyenge. A törzskar arra kéri a polgárokat, hogy a maguk és családjuk egészségének megőrzése érdekében minimalizálják a kapcsolatokat, kerüljék a családi rendezvényeket, a baráti összejöveteleket és ebben a helyzetben mellőzzék a társasági életet.

Felhívják a figyelmet arra, amennyiben a polgárok az óvintézkedéseket nem tartják be, robbanásszerűen megnőhet a fertőzések száma régiónkban.

Vigyázzunk egymásra!

A helyzetre való tekintettel megkérik a betegeket, akik kemoterápiás kezelésre vagy dialízisre járnak a zentai kórházba, hogy abban az egészségházban, amelyikhez területileg tartoznak, csináltassák meg a szűrést a Covid-19 vírusra és a kapott eredménnyel érkezzenek Zentára a kezelésre.

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Községeink Életéből rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!

E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

Facebook

Támogatóink