home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Értesítés lőgyakorlatok megtartásáról a radanováci Városi Lőtéren
Szabadka város médiaközpontja
2017.09.19.
LXXII. évf. 37. szám
Értesítés lőgyakorlatok megtartásáról a radanováci Városi Lőtéren

Közérdekű tájékoztató

A szabadkai Rendőri Igazgatóság értesíti a polgárokat, hogy a szabadkai Rendőri Igazgatóság tisztviselői és a magyarországi határszakasz regionális határrendőrségi központjának tagjai lőgyakorlatot tartanak Szabadkán, a radanováci Városi Lőtéren.

A lőgyakorlatot 2017. szeptember 20-án, 21-én, 22-én, 25-én, 26-án, 27-én, 28-én és 29-én, valamint október 2-án, 3-án, 4-én, 5-én, 6-án, 9-én, 10-én és 11-én tartják meg. A felsorolt napokon 8 és 14 óra között a lőtér térségében tilos a mozgás és az ott-tartózkodás emberek, állatok, gépjárművek és fogatok számára egyaránt.

A lőgyakorlatban érintett területet piros zászlókkal és Ne idi dalje — gađa se (Ne menj tovább — lőgyakorlat) feliratú táblákkal jelölik meg, illetve őrökkel biztosítják.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..