home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Érmek sokasága az idényzárón
Tóth Tibor
2015.12.10.
LXX. évf. 49. szám
Érmek sokasága az idényzárón

A szabadkai Partizan-Željezničar Szertorna Egyesület tagjai két arany-, hét ezüst-, és hét bronzérmet szereztek Újvidéken, a 14. DKMT Kupa újabb fordulójában.

Az I. kategóriában (8-10 évesek) Jugyák Rómeó összetettben az 1. helyen végzett, Filip Kulić pedig a 2. helyet szerezte meg. Jugyák lólengésben arany—, talajon és ugrásban pedig ezüstérmet nyert, míg Kulić lólengésben egy második, korláton egy harmadik helyet szerzett. A II. kategóriában (11-12 évesek) Dušan Budimir lólengésben ezüstöt nyert, Oliver Nikolovski gyűrűn a 2., lólengésben és korláton pedig a 3. helyen fejezte a versenyt. A III. kategóriában (13-14 évesek) Gombás Krisztián összetettben, ugrásban és korláton bronzérmes lett, lólengésben ezüstöt nyert, Aleksandar Subić pedig gyűrűn állhatott a dobogó harmadik fokára.

A Laza Krstić és Marica Dželatović emlékversenyen a tizenhárom ország alkotta erős mezőnyben egyéni összetettben a 8-10 évesek között Jugyák a 8., Kulić a 10., Strajnić a 13. helyen végzett, a 11-12 évesek mezőnyében Nikolovski a 13., Budimir a 17. helyen zárta a viadalt, a 13-14 évesek között pedig Gombás a 12., Subić pedig a 16. helyen zárta a viadalt. A szerenkénti döntőkben Jugyák, Kulić, Nikolovski és Budimir jutott be. Az együttes ezzel a versennyel befejezte az idei versenyidényt, és megkezdte a felkészülést a következő idényre.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..