home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Ének- és dalfesztivált rendeztek Muzslyán
Borbély Tivadar
2016.05.25.
LXXI. évf. 21. szám
Ének- és dalfesztivált rendeztek Muzslyán

Harmadik alkalommal tartották meg a muzslyai Mária neve templomban a Lélek ritmusa elnevezésű ének- és dalfesztivált. A fiatal és tehetséges énekeseket a szervezők nevében Kalapis Sztoján atya köszöntötte.

Ezután alkalmi énekekkel bemutatkozott a moholi Pajor Tímea, az adai Vastag Krisztina Band, Csonka Brigitta, Dvorszki Tünde és Szabó Elizabetta Erzsébetlakról, továbbá Süveg Emma, Mezei Szimóna, Tasi Szabina, Mészáros Emese, Tóth Anita, Szabó Laura, Bajtai Kira Anna, Gabona Kinga, Szalma Eleonóra, Brnić Miroslav, Muhi Dániel, Német Arnold, Tóth Árpád, Mezei Áron, valamint a Don Bosco ifjúsági kórus és zenekar Muzslyáról.
Az esemény műsorvezetője Bicók Tímea volt.
Tekintse meg Borbély Tivadar képes beszámolóját:


 



















Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..