home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Élőújság Törökkanizsán
(vas)
2013.02.06.
LXVIII. évf. 6. szám
Élőújság Törökkanizsán

Tartalmasra sikeredett a törökkani-zsai olvasóink részére szervezett műsor, melyen baráti légkörben mutattuk be okoskönyvünket, a XVI. Vajdasági Magyar Kalendáriumot.

Tóth Lívia, lapunk főszerkesztő-helyettese vezette a műsort, Tomek Viktor főszerkesztő pedig üdvözlőbeszédet mondott. Ezután a műsorvezető Szalai Attilával, lapunk karikaturistájával beszélgetett el rajzairól és munkásságáról. A villáminterjút szavalóműsor követte a törökkanizsai kisiskolások közreműködésével, Mómity Éva tanítónő felkészítésében. Gyurkovics Virág, lapunk újságírója, az okoskönyvünkben megjelent portrésorozatából olvasott fel részleteket, utána pedig Székely Égető Krisztián citeraszólója szórakoztatta a közönséget. A műsorvezető következő interjúalanya Rencsényi Elvira újságíró volt, aki arról számolt be, hogyan segített a hátrányos helyzetben lévő sokgyermekes családokon, valamint azt is elárulta, hogyan tud az újságíró hozzájárulni a jótékonysági akciók megszervezéséhez. Az esten Kónya Sándor megzenésített verseket adott elő gitárkísérettel. Lapunk megújult honlapjáról Roncsák Alexander, a weboldal szerkesztője számolt be a műsorvezető kérdéseire válaszolva. Az est további részét a Tiszagyöngye népdalkórus előadása tette dinamikusabbá. A tartalmas programnak többek között vendége volt a „temerini ötök” egyike, Horváth Árpád is, aki szintén élőinterjúban számolt be példa nélküli elítéltetésükről és az erről szóló kötetéről, melyből lapunk is közöl részleteket. A műsor Tápai Tibor csókai versmondó előadásával, Keszeg Ákos és zenekarának fellépésével, illetve a nyereménysorsolással zárult. A vendégváró falatokat a Dositelj Obradović középiskola vendéglátó-ipari szakának hallgatói készítették az egybegyűltek részére.
 

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..