Elégedetlen szurkolók, kínkeserves győzelem

Elégedetlen szurkolók, kínkeserves győzelem

Mindössze egy gólt tudott rúgni a magyar válogatott


A szerző felvételei

Lendületes kezdés után jobbára csak gyenge próbálkozásokat láthattak a magyar szurkolók a budapesti Groupama Arénában. Nem is csoda, hogy elfogyott a türelmük. Ébresztő! Kurva gyenge! — kiabálták a játékosoknak. Dárdai Pali! — skandálták a korábbi szövetségi kapitányt éltetve, és Auf Wiedersehen! (azaz viszontlátásra), köszöntek el Bernd Storcktól.

A magyar labdarúgó-válogatott a 81. percben szerezte meg a várva várt gólt, így 1:0-ra végül legyőzte a Feröer-szigetek csapatát. A győztes találatot a szünetben csereként beállt Böde Dániel szerezte. „Annak örülhetek, hogy újra gólt rúgtam, két éve is pont Feröer ellen találtam be. De ezenkívül minek örüljek?” — nyilatkozta a meccs után.

Bernd Storck szövetségi kapitány azt mondta, büszke a játékosaira, amiért ellenséges hangulatban is képesek voltak magas szinten teljesíteni.

A válogatott 10 forduló alatt 13 pontot szerzett, harmadik helyen végzett a világbajnoki selejtezőcsoportban. Vagyis Magyarország lemaradt a 2018. évi oroszországi világbajnokságról (is). 

 

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg A Pálya Széléről rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!

E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

Facebook

Támogatóink