home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Egy első és egy második hely
(T. T.)
2013.07.24.
LXVIII. évf. 30. szám
Egy első és egy második hely

A szabadkai Champions Futsalklub női csapata 1. és 2. helyet szerzett a Balaton mellett és a Kisújszálláson megtartott nemzetközi tornán.

A balatoni tornára előzetesen két — az U-15-ös és az U-18-as — korosztállyal szeretett volna elutazni a szabadkai együttes, végül egy kombinált csapattal vágott neki az útnak. A lányok ezúttal is nagyszerű teljesítménnyel, a játék minden elemében jobbat nyújtva ellenfeleiknél, az 1. helyen végeztek. A Pécs csapatát 4 : 2-re és 3 : 2-re, a Fremet 5 : 0-ra, a Tolnát 2 : 0-ra, a Nexo együttesét pedig 4 : 0 és 3 : 1 arányban győzte le Mićo Marijić csapata. A diadal után a kisújszállási jótékonysági tornán vettek részt a lányok, s három döntetlennel és hét győzelemmel a 2. helyen végeztek. A Szolnok elleni találkozókon pergőtűz alá vették az ellenfél kapuját, de a magyarországi csapat minden erejével védekezve mindkét mérkőzésen kiharcolta az 1 : 1-es döntetlent. A legjobb mérkőzést a Gyulai Amazonok ellen játszották a szabadkaiak, az elsőn 1 : 1-es döntetlen, a másodikon 1 : 0-ás szabadkai győzelem született, de az utolsó mérkőzésen, a Szolnok ellen az utolsó pillanatban kapott gól azt jelentette, hogy a gyulai lányok végeztek az első, a szabadkaiak pedig egy ponttal lemaradva, a második helyen. Az említett mérkőzések mellett a Champions a házigazdákat 7 : 0-ra és 5 : 0-ra, a Vörös Sárkányt 6 : 0-ra és 4 : 1-re, a Mezőberényt pedig 6 : 0-ra és 3 : 0-ra győzte le.
— Elégedett vagyok az elért eredményekkel, hiszen az volt a célunk, hogy mindkét tornáról egy-egy serleggel térjünk haza. A hat nap alatt tizenhat meccset játszottunk, tizenhárom győzelmet és három döntetlent könyvelhettünk el, 56 gólt adtunk és mindössze 9-et kaptunk. Az utóbbi torna legjobb játékosának csapatunk tagját, Vajda Orsolyát választották meg. Gratulálok a lányoknak az elért eredményhez és a mutatott játékhoz — mondta Mićo Marijić, a Champions női futsalcsapatának edzője.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..