Ég és föld között

Ég és föld között

A Kárpát-medencei Magyarság Evangelizációjáért Alapítvány kiállítási pályázata

A KÁMME Alapítvány Ég és föld között címmel kiállítási pályázatot hirdet határon túli magyar művészek számára, melyre keresztény szellemiségű, kiállításra kész képzőművészeti, iparművészeti, népművészeti és népi iparművészeti alkotásokat várnak.

A Kárpát-medencei Magyarság Evangelizációjáért Alapítvány a Magyar Kormány és a Bethlen Gábor Alapkezelő támogatásával megvalósuló, a Kárpát-medencei keresztény alkotóművészet támogatása c. program keretében, Ég és föld között címmel megrendezett kiállítására pályázatot hirdet határon túli magyar művészek számára. A kiállításon való részvételre pályázhat minden 18. életévét betöltött, határon túli magyar amatőr és hivatásos képző-, ipar- és népművész, népi iparművész a kiállítás keresztény tematikájának megfelelő művek beküldésével. A kiállításra olyan művészek alkotásait várják, akik az ősi magyar díszítőművészet néprajzi motívumkincséből merítve, annak forma-, szín- és tárgyi világából ihletődve, azt felhasználva alkotásaikban a magyar hagyományokat és népszokásokat követik, valamint olyan alkotók műveit, akik a magyar hagyományokat napjaink igényeivel ötvözve, „újra álmodott” műveket hoznak létre.

A pályázatok beérkezésének határideje: 2019. november 29.

A részletes kiírás és a jelentkezési lap elérhető a KÉSZ honlapján, a http://www.keesz.hu/eg-es-fold-kozott---a-kamme-kiallitasi-palyazata címen, illetve a KÁMME  és a KÉSZ Facebook-oldalán. 


A nyitókép Gerdai Csaba felvétele

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Pályázat rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!

E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

Ég és föld között
Pályázat
  • KJI
  • 2020.02.13.
  • LXXV. évfolyam 7. szám
Facebook

Támogatóink