home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Csillámpor és flitter
TÖRTELY Aurélia sminkszakértő
2013.12.24.
LXVIII. évf. 52. szám
Csillámpor és flitter

Az év utolsó éjszakája a csillogásról és a ragyogásról szól. Az öltözékünkkel, a frizuránkkal és a sminkünkkel is tükrözzük ezt a kedélyállapotot!

A mulatság helyszínén alkalomhoz illően jelenjünk meg: ruhánk, frizuránk és a sminkünk is legyen praktikus, ne csupán látványos. Ha egy diszkófényű szórakozóhelyre megyünk, lehet vagányabb, merészebb a sminkünk. Egy bálban viszont, ahol szinte a nappali fénnyel megegyező a világítás, diszkrétebben fessünk ki magunkat.

A sminkünket a személyiségünk határozza meg. Lehet nagyon merész, vagy éppen visszafogott. Szilveszterkor nagyon sok díszítőele-met is bevethetünk a még nagyobb hatás elérése érdekében. Pl: csillámport, Swarovski kristályt, színes és natúr műszempillákat stb. Ha olyan frizurát választunk, amely egy kissé eltakarja a szemünket, bátrabbak is lehetünk: használhatunk fekete kontúrt a szempilla fölött vagy csillámporozást a szemhéjakon.

A fiatalok körében divatosak a különféle hajfonatok. A fodrászok nagy része ezt alkalmazza majd az év utolsó napján is.

A csillogó, flitteres ruha nem megy ki a divatból. Ezeknél ügyeljünk arra, hogy a szemnél ugyanaz az árnyalatú csillám domináljon, mint a ruhán.

Piros ruha esetén semmiképpen ne használjunk pirosas szemhéjfestéket, főleg ne alulra, hiszen úgy nézhetünk ki, mintha kisírtuk volna a szemeinket. Ennek pedig az év utolsó napján esélyt se adjunk, vidáman és önfeledten búcsúztassuk az évet!

Az ajkaknál nagyon fontos, hogy tartós alaprúzst használjunk, és erre vigyük fel a fényes, illetve csillámos szájfényt. Így nem szükséges állandóan a tükörbe néznünk, mert akár 8 órán át is tökéletes fedést nyújt az ajkainkon.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..