home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Belgium–Panama 3:0 (0:0)
Tóth Tibor
2018.06.18.
LXXIII. évf. 24. szám
Belgium–Panama 3:0 (0:0)

G csoport, 1. forduló

Szocsi, Fist Olimpiai Stadion, 43 257 néző, vezette: Sikazwe (zambiai)

Gólszerzők: Mertens a 47., Lukaku a 69. és a 75. percben.

Belgium: Courtois – Alderweireld, Boyata, Vertonghen – Meunier, De Bruyne, Witsel (Chadli), Carrasco (Dembele) – Mertens (T. Hazard), Lukaku, E. Hazard.

Panama: Penedo – Murillo, R. Torres, Escobar, Davis – G. Gómez – Bárcenas (Diaz), Cooper, Godoy, J. L. Rodríguez (G. Torres) – B. Pérez (Tejada).

Az vb-újonc panamai együttes 45 percig bírta a nyomást, ezt követően a világbajnokság egyik esélyesének titulált belga gárda szép lassan felőrölte a közép-amerikai válogatott ellenállását. A gólok sorozatát Mertens szépségdíjas találata nyitotta, majd Lukaku duplázott, így a belgák fölényes győzelemmel kezdték a vb-t.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..